wpb8975db7_0f.jpg
wp8f7736ea.png
wp193e996f.png
wp47857a08.png
wp4b1f0a28.png
wpd39c217a.png
wp800d048e.png
wp2f7c8948.png

Tweedehands merkkleding en Kringloopwinkel

 

wpb0f17786.png

                                                                                                            Hasseltstraat 137-02      5046 LJ Tilburg

wpec74e89c.png

Lieke Frederieke is een gezellige tweedehands winkel die op 11 oktober 2010 haar deuren heeft geopend in Tilburg.

De naam Lieke Frederieke is ontstaan uit de namen van de twee dochters Lieke en Frédérique.

Met de opening van Lieke Frederieke zie ik mijn droom uitkomen.

Er was al heel lang de wens om een winkel in tweedehands spullen te beginnen. Toen ik mijn huidige baan door de krediet crisis verloor ben ik op zoek gegaan naar een geschikte locatie. Het was nu of nooit.

Na twee jaar is het eerste pand te klein geworden en heb ik de zoektocht weer verder gezet naar een ander pand op een betere locatie. Na hard klussen en over huizen hebben wij onze deuren weer geopend op 5 september 2012 in de Hasseltstraat 137-02 te Tilburg.

 

Ik wil mijn klanten graag blij maken met leuke spullen, voor weinig geld. Ook voor klanten die op zoek zijn naar iets speciaals, ga ik graag op zoek. Hiervoor is in de winkel een speciaal verzoekboek aanwezig.

 

Bij Lieke Frederieke kunt u terecht voor tweedehands merkkleding voor kinderen en volwassenen (dames en heren), schoenen, boeken, sieraden, speelgoed, cd’s, speelgoed en curiosa. (etc, etc,) Voor ieder wat wils dus.

 

De winkel is gezellig ingericht met een door mijn vader opgeknapte toonbank met bijpassende kast, met daarop geheel in stijl een oude houten winkelkassa. De winkel is voorzien van twee paskamers met spiegels zodat u de kleding desgewenst meteen kunt passen. Wilt u liever thuis passen dan mag u de kleding nog 1 week ruilen. Als u wat langer wilt rondkijken, zorg ik voor een lekker kopje koffie of thee.

 

Bruikbare spullen zijn altijd van harte welkom en kunnen worden ingeleverd in de winkel. Witgoed en meubels kunnen vanwege de ruimte helaas niet worden ingenomen.

 

Ik ben in de Hasseltstraat met open armen ontvangen en ga met veel plezier en gedrevenheid de winkel draaien en hoop jullie snel te mogen ontvangen.

Ilse